Sea -Air

Bent u voor uw zendingen vanuit het Azië op zoek naar een alternatief voor de lange zeevrachttijden en de hoge luchtvracht kosten, dan is Sea-Air een uitstekende oplossing.
Over het algemeen kunnen we zeggen dat Sea-Air, 30-40% sneller is dan zeevracht en 30% goedkoper dan luchtvracht.
Uw zending, zowel FCL als LCL, word per zeevracht naar Dubai vervoerd, binnen 24-48 uur afgehandeld en per luchtvracht naar Nederland of andere Europese landen vervoerd.
EMQ Logistics B.V. werkt hiervoor nauw samen met de Sea-Air specialist in Dubai. Ervaring, kennis van de markt, de juiste contacten bij de rederijen en luchtvaartmaatschappijen spelen uiteraard ook hierbij een grote rol om deze modaliteit tot een succesvol product te maken binnen het totaal van diensten die EMQ Logistics B.V. u aanbiedt.

EMQ Logistics voor al uw Sea-Air zendingen:

R
Sneller dan zeevracht
R
Goedkoper dan luchtvracht
R
Ervaren Sea-Air agent in Dubai
R
Complete douane-afhandeling
R
Transportverzekering
R
Order monitoring

Overige diensten

i

Douane afhandeling

Het begeleiden en doen van invoer-, uitvoeraangiften en overige douanezaken is een specialistische bezigheid, welke veel kennis en ervaring vereist.

EMQ Logistics B.V. kan deze handelingen voor u verzorgen, waardoor u zich met uw kernactiviteiten kunt bezig houden.
Wij bieden u ondersteuning bij de afwikkeling van douane formaliteiten, zowel binnen als buiten de Europese gemeenschap.

 

Transport Verzekering

EMQ Logistics B.V. zorgt ervoor dat uw goederen met de grootste zorgvuldigheid behandeld en vervoerd worden. De kans op schade is in de praktijk dan ook klein maar helaas nooit helemaal uit te sluiten. Indien u in geval van schade of vermissing niet verzekerd bent, krijgt u slechts een relatief kleine vergoeding en wordt de waarde van de goederen buiten beschouwing gelaten. Een goederentransportverzekering via EMQ Logistics B.V. is echter wel gebaseerd op de waarde van de goederen en beperkt daarom uw financiële risico bij transport.

Warehousing

Bij EMQ Logistics B.V. begrijpen wij de belangrijke rol die de opslag van uw goederen speelt binnen uw totale logistieke keten.
Daarom bieden wij diverse flexibele oplossingen voor de opslag van uw goederen onder douaneverband alsmede voor vrije goederen.

Dankzij vakbekwame medewerkers en het strikt naleven van de werkprocedures is de performance in ons warehouse van zeer hoge kwaliteit.