Wegtransport

Via EMQ Logistics B.V. kunt u uw groupage zendingen (LTL), complete ladingen (FTL) en containers snel en betrouwbaar naar iedere bestemming in Nederland en geheel Europa versturen.

Daarbij zoekt EMQ Logistics B.V. altijd naar de ideale combinatie tussen prijs, kwaliteit en snelheid om uw zendingen van A naar B te brengen, zowel over de weg, het spoor en over het water.
Uiteraard willen wij het mobiliteitsproces duurzamer maken door de CO2 uitstoot zo laag mogelijk te houden. Dit is een belangrijke factor bij het selecteren van onze toeleveranciers.
Door onze jarenlange ervaring met het doen vervoeren van gevaarlijke stoffen, kunt u bij EMQ Logistics B.V. ook terecht met uw ADR zendingen. Wel zijn, afhankelijk van de bestemming, bepaalde UN-nummers en ADR klassen uitgesloten.

Voor alle bestemmingen geldt dat vervoer van ADR met klasse 1 (Explosief), 6.2 (Infectieus) en 7 (Radioactief) altijd is uitgesloten

Voor vragen over onze mogelijkheden en tarieven, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Overige diensten

i

Douane afhandeling

Het begeleiden en doen van invoer-, uitvoeraangiften en overige douanezaken is een specialistische bezigheid, welke veel kennis en ervaring vereist.

EMQ Logistics B.V. kan deze handelingen voor u verzorgen, waardoor u zich met uw kernactiviteiten kunt bezig houden.
Wij bieden u ondersteuning bij de afwikkeling van douane formaliteiten, zowel binnen als buiten de Europese gemeenschap.

 

Transport Verzekering

EMQ Logistics B.V. zorgt ervoor dat uw goederen met de grootste zorgvuldigheid behandeld en vervoerd worden. De kans op schade is in de praktijk dan ook klein maar helaas nooit helemaal uit te sluiten. Indien u in geval van schade of vermissing niet verzekerd bent, krijgt u slechts een relatief kleine vergoeding en wordt de waarde van de goederen buiten beschouwing gelaten. Een goederentransportverzekering via EMQ Logistics B.V. is echter wel gebaseerd op de waarde van de goederen en beperkt daarom uw financiële risico bij transport.

Warehousing

Bij EMQ Logistics B.V. begrijpen wij de belangrijke rol die de opslag van uw goederen speelt binnen uw totale logistieke keten.
Daarom bieden wij diverse flexibele oplossingen voor de opslag van uw goederen onder douaneverband alsmede voor vrije goederen.

Dankzij vakbekwame medewerkers en het strikt naleven van de werkprocedures is de performance in ons warehouse van zeer hoge kwaliteit.