Luchtvracht

Alles draait bij luchtvracht om snelheid versus kosten. U laat niet voor niets uw waardevolle zending per luchtvracht versturen.
U wilt er dan ook zeker van zijn dat uw zending op de juiste tijd op de juiste plaats tegen de juiste kosten wordt afgeleverd.
EMQ Logistics is de regisseur van uw luchtvrachtzendingen.
Zonder dat u er omkijken naar heeft, regelen wij het luchtvrachtvervoer via de luchtvaartmaatschappijen in samenspraak met onze ( wereldwijde ) agenten, regelen wij de afhandeling op Schiphol, de inklaring en de aflevering.
Vanzelfsprekend bieden wij u ook onze luchtvracht export diensten aan.

EMQ Logistics voor al uw luchtvrachtzendingen:

R
Import & Export van al uw luchtvrachtzendingen
R
Volledige door-to-door service mogelijk, maar ook bijvoorbeeld airport to airport
R
Cross trade shipments
R
Complete douane-afhandeling
R
Transportverzekering
R
Order monitoring

Overige diensten

i

Douane afhandeling

Het begeleiden en doen van invoer-, uitvoeraangiften en overige douanezaken is een specialistische bezigheid, welke veel kennis en ervaring vereist.

EMQ Logistics B.V. kan deze handelingen voor u verzorgen, waardoor u zich met uw kernactiviteiten kunt bezig houden.
Wij bieden u ondersteuning bij de afwikkeling van douane formaliteiten, zowel binnen als buiten de Europese gemeenschap.

 

Transport Verzekering

EMQ Logistics B.V. zorgt ervoor dat uw goederen met de grootste zorgvuldigheid behandeld en vervoerd worden. De kans op schade is in de praktijk dan ook klein maar helaas nooit helemaal uit te sluiten. Indien u in geval van schade of vermissing niet verzekerd bent, krijgt u slechts een relatief kleine vergoeding en wordt de waarde van de goederen buiten beschouwing gelaten. Een goederentransportverzekering via EMQ Logistics B.V. is echter wel gebaseerd op de waarde van de goederen en beperkt daarom uw financiële risico bij transport.

Warehousing

Bij EMQ Logistics B.V. begrijpen wij de belangrijke rol die de opslag van uw goederen speelt binnen uw totale logistieke keten.
Daarom bieden wij diverse flexibele oplossingen voor de opslag van uw goederen onder douaneverband alsmede voor vrije goederen.

Dankzij vakbekwame medewerkers en het strikt naleven van de werkprocedures is de performance in ons warehouse van zeer hoge kwaliteit.