Zeevracht


Door onze jarenlange ervaring en sterke inkoopkracht, is EMQ Logistics B.V. de juiste partner voor uw zeevrachtzendingen.

Naast onze concurrerende tarieven, verschepen we uw zendingen in eigen beheer en end-to-end in samenwerking met de door ons geselecteerde agenten.

Korte communicatielijnen zorgen voor duidelijkheid en snelheid in het monitoren van uw zendingen.

Buiten het verschepen van FCL containers wereldwijd, onderhouden wij onze eigen groupage (LCL – Less Container Load) diensten vanuit alle hoofdhavens in Azië en Amerika naar Rotterdam.

Enkele kenmerken van onze zeevracht diensten zijn:

R
Wereldwijde service voor uw FCL verschepingen
R
Onze eigen grouapage (LCL – Less Container Load) diensten vanuit de hoofdhavens Azië en Amerika naar Rotterdam
R
Door to door leveringen
R
Douane afhandeling
R
Garments on Hanger
R
Out of gauge verschepingen
R
Cross trade zendingen
R
Project lading
R
Transportverzekering
R
Order monitoring

Overige diensten

i

Douane afhandeling

Het begeleiden en doen van invoer-, uitvoeraangiften en overige douanezaken is een specialistische bezigheid, welke veel kennis en ervaring vereist.

EMQ Logistics B.V. kan deze handelingen voor u verzorgen, waardoor u zich met uw kernactiviteiten kunt bezig houden.
Wij bieden u ondersteuning bij de afwikkeling van douane formaliteiten, zowel binnen als buiten de Europese gemeenschap.

 

Transport Verzekering

EMQ Logistics B.V. zorgt ervoor dat uw goederen met de grootste zorgvuldigheid behandeld en vervoerd worden. De kans op schade is in de praktijk dan ook klein maar helaas nooit helemaal uit te sluiten. Indien u in geval van schade of vermissing niet verzekerd bent, krijgt u slechts een relatief kleine vergoeding en wordt de waarde van de goederen buiten beschouwing gelaten. Een goederentransportverzekering via EMQ Logistics B.V. is echter wel gebaseerd op de waarde van de goederen en beperkt daarom uw financiële risico bij transport.

Warehousing

Bij EMQ Logistics B.V. begrijpen wij de belangrijke rol die de opslag van uw goederen speelt binnen uw totale logistieke keten.
Daarom bieden wij diverse flexibele oplossingen voor de opslag van uw goederen onder douaneverband alsmede voor vrije goederen.

Dankzij vakbekwame medewerkers en het strikt naleven van de werkprocedures is de performance in ons warehouse van zeer hoge kwaliteit.